MENÚ CORRESPONDENTE AO MES DE SETEMBRO DE 2.015
|
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
|
|
|
10
Entrantes fríos
Spaguetti con mollo de
atún, tomate e albahaca
Melocotón en almíbar
|
11
Ensalada de mar e horta.
Arroz con carne.
Froita
|
14
Melón con xamón
Arroz con coello
Froita
|
15
Revolto de champiñóns
Polo ao limón
Xelatina de froitas
|
16
Ensaladilla
Tallaríns á carbonara
Iogur
|
17
Coliflor gratinada
Troitas fritidas con patacas fritidas
Froita
|
18
Empanada de zorza
Albóndegas de peixe con arroz
Froita
|
21
Picadiño de tomate, queixo fresco e olivas
Macarróns á bolognesa
Froita
|
22
Ensalada morna de remolacha, cenoria e brócoli.
Polo recheo de bechamel e espinacas, con
patacas.
Iogur
|
23
Entremés quente
Pescada en salsa verde
Froita
|
24
Palla e herba
Salmón ao forno con ensalada
Iogur
|
25
Sopa de peixe con estreliñas
Patacas recheas de carne
Macedonia
|
28
Ensalada mixta
Arroz varias delicias
Piña en almíbar
|
29
Revolto de espinacas
Ensalada de polo balsámico e melocotón
Natillas
|
30
Variñas de peixe
Tortilla de patacas con ensalada
Flan
|
|
|
MENÚS
SUXEITOS A VARIACIÓNS E IMPREVISTOS. BO PROVEITO!
MENÚ CORRESPONDENTE AO
MES DE OUTUBRO DE 2.015
|
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
|
|
|
1
Sopa de estrelas
Lirio con ensalada
Froita
|
2
Tomate, xoubas e olivas
Pizza
Froita
|
5
Puré de verduras
Carne ao caldeiro
Froita
|
6
Caldo de verduras
Guiso de polo
Iogurt
|
7
Ensalada mixta
Pescada á galega con cachelos
Queixo con marmelo
|
8
Empanada
Polbo con cachelos
Natillas
|
9
Ensalada campesiña
Zorza con patacas
Iogur
|
12
|
13
Ensalada tépeda
Macarróns con atún
Iogurt
|
14
Crema de cenoria
Lasagna de carne
Froita
|
15
Lentellas
Luras con ensalada
Petit Suisse
|
16
Ensalada mixta
Albóndigas de peixe con arroz
Froita
|
19
Variñas de peixe
Tallaríns con carne
Froita
|
20
Ensalada tropical
Polo asado con gornición
Iogurt
|
21
Sopa de letras
Filete ruso de pescada con ensalada
Froita
|
22
Fideuá mariñeira
Salmón con ensalada
Iogur con marmelo
|
23
Minestra
Costela asada con patacas
Froita
|
26
Crema de porro
Milanesa con gornición de verduras
Froita
|
27
Ensalada variada
Peituga de polo con patacas
Petit Suisse
|
28
Puré
de cabaza maliciosa
Emparedados
con vermello acompañamento
Iogur
con sirope sanguento
|
29
MAGOSTO
EN SAMOS!!!
|
30
|
MENÚS SUXEITOS A
VARIACIÓNS E IMPREVISTOS. BO PROVEITO!
MENÚ CORRESPONDENTE
AO MES DE NOVEMBRO DE 2.015
|
LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
2
|
3
Minestra
de verduras
Macarróns
con atún
Iogurt
|
4
Potaxe
de garavanzos
Risotto
con gambas
Froita
|
5
Ensalada de pasta
Guiso
de luras e verdura
Melocotón
en almíbar
|
6
Sopa
verdurass
Albóndigas
con arroz
Froita
|
9
Crema
de cabaciña
Arroz
con tenreira e xudías
Froita
|
10
Coliflor
coa súa allada
Peituga
de pavo á prancha con patacas fritidas
Iogur
|
11
Chícharos
con xamón
Carne
guisada
Arroz
con leite
|
12
Lentellas
Pescada
en salsa
Pettit
|
13
Ensalada
mixta
Carne
ao caldeiro
Froita
|
16
Melocotóns
recheos
Tallaríns
á bolognesa
Iogur
|
17
Lentellas
Tortilla
sorpresilla
Froita
|
18
Fabada
Ovos
recheos sobre ensalada
Iogur
|
19
Entrantes
quentes
Bacallau
con garavanzos e espinacas
Piña
en almíbar
|
20
Xudías
guisadas
Filete
ruso de peixe con patacas fritidas
Macedonia
|
23
Ensalada tépeda de
bacallau e patacas á vinagreta.
Spaguetti con mollo de
tomate e bonito
Mazá asada con marmelo
|
24
Caldo
galego
Polo
ao ajillo con patacas
Iogurt
|
25
Sopa
de verduras
Mc-Inciamburguesa
Froita
|
26
Arroz
varias delicias
Calamares
guisados
Froita
|
27
Sopa
de peixe
Tallaríns
Flan
|
30
Lentellas
Fideuá
con verduras
Froita
|
|
|
|
|
MENÚS SUXEITOS A VARIACIÓNS E IMPREVISTOS. BO
PROVEITO!
Ningún comentario:
Publicar un comentario