Menú do comedor

MENÚ CORRESPONDENTE AO MES DE SETEMBRO DE 2.015
                LUNS       
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES




10
Entrantes fríos

Spaguetti con mollo de atún, tomate e albahaca

Melocotón en almíbar
11
Ensalada de mar e horta.

Arroz con carne.

Froita
14
Melón con xamón

Arroz con coello

Froita
15
Revolto de champiñóns

Polo ao limón

Xelatina de froitas
16
Ensaladilla

Tallaríns á carbonara

Iogur
17
Coliflor gratinada

Troitas fritidas con patacas fritidas

Froita

18
Empanada de zorza

Albóndegas de peixe con arroz

Froita
21
Picadiño de tomate, queixo fresco e olivas

Macarróns á bolognesa

Froita
22
Ensalada morna de remolacha, cenoria e brócoli.

Polo recheo de bechamel e espinacas, con patacas.

Iogur

23
Entremés quente

Pescada en salsa verde

Froita
24
Palla e herba

Salmón ao forno con ensalada

Iogur
25
Sopa de peixe con estreliñas

Patacas recheas de carne

Macedonia
28
Ensalada mixta

Arroz varias delicias

Piña en almíbar
29
Revolto de espinacas

Ensalada de polo balsámico e melocotón

Natillas
30
Variñas de peixe

Tortilla de patacas con ensalada

Flan


MENÚS SUXEITOS A VARIACIÓNS E IMPREVISTOS. BO PROVEITO!


 MENÚ CORRESPONDENTE AO MES DE OUTUBRO DE 2.015

LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES




1
Sopa de estrelas
Lirio con ensalada
Froita
2
Tomate, xoubas e olivas
Pizza
Froita

5
Puré de verduras
Carne ao caldeiro
Froita

6
Caldo de verduras
Guiso de polo
Iogurt

7
Ensalada mixta
Pescada á galega con cachelos
Queixo con marmelo
8
Empanada
Polbo con cachelos
Natillas

9
Ensalada campesiña
Zorza con patacas
Iogur

12
13
Ensalada tépeda
Macarróns con atún
Iogurt
14
Crema de cenoria
Lasagna de carne
Froita
15
Lentellas
Luras con ensalada
Petit Suisse
16
Ensalada mixta
Albóndigas de peixe con arroz
Froita
19
Variñas de peixe
Tallaríns con carne
Froita

20
Ensalada tropical
Polo asado con gornición
Iogurt
21
Sopa de letras
Filete ruso de pescada con ensalada
                 Froita
22
Fideuá mariñeira
Salmón con ensalada
Iogur con marmelo
23
Minestra
Costela asada con patacas
Froita
26
Crema de porro
Milanesa con gornición de verduras
Froita
27
Ensalada variada
Peituga de polo con patacas
Petit Suisse
28
Puré de cabaza maliciosa
Emparedados con vermello acompañamento
Iogur con sirope sanguento
  
29
MAGOSTO EN SAMOS!!!

30
MENÚS SUXEITOS A VARIACIÓNS E IMPREVISTOS. BO PROVEITO!

MENÚ CORRESPONDENTE AO MES DE NOVEMBRO DE 2.015

            LUNS       
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
2
3
Minestra de verduras
Macarróns con atún
Iogurt
4
Potaxe de garavanzos
Risotto con gambas
Froita

5
Ensalada de pasta
Guiso de luras e verdura
Melocotón en almíbar
6
Sopa verdurass
Albóndigas con arroz
Froita
9
Crema de cabaciña
Arroz con tenreira e xudías
Froita
10
Coliflor coa súa allada
Peituga de pavo á prancha con patacas fritidas
Iogur
11
Chícharos con xamón
Carne guisada
Arroz con leite
12
Lentellas
Pescada en salsa
Pettit
13
Ensalada mixta
Carne ao caldeiro
Froita
16
Melocotóns recheos
Tallaríns á bolognesa
Iogur

17
Lentellas
Tortilla sorpresilla
Froita

18
Fabada
Ovos recheos sobre ensalada
Iogur

19
Entrantes quentes
Bacallau con garavanzos e espinacas
Piña  en almíbar
20
Xudías guisadas
Filete ruso de peixe con patacas fritidas
Macedonia
23
Ensalada tépeda de bacallau e patacas á vinagreta.
Spaguetti con mollo de tomate e bonito
Mazá asada con marmelo

24
Caldo galego
Polo ao ajillo con patacas
Iogurt
25
Sopa de verduras
Mc-Inciamburguesa
Froita
26
Arroz varias delicias
Calamares guisados
Froita

27
Sopa de peixe
Tallaríns
Flan
30
Lentellas
Fideuá con verduras
Froita




MENÚS SUXEITOS A VARIACIÓNS E IMPREVISTOS. BO PROVEITO!

Ningún comentario:

Publicar un comentario